Indendørs malerarbejde

Vi foretager professionel maling af vinduer og døre

Trænger dine døre og vinduer til at blive malet? Så kan du trygt lade os varetage opgaven for dig. Hos RPN Malerfirma har vi mere end 30 års erfaring med indendørs maling såsom maling af vinduer og maling af døre. Vi kommer primært hos kunder i og omkring Ikast, Silkeborg og Herning.

Uanset om det er et enkelt vindue, der trænger til en kærlig behandling, eller en hel beboelsesejendom, som skal have foretaget maling af vinduer, så er vi klar til at løse opgaven. Tøv derfor aldrig med at kontakte os for hjælp.​

Garanti for et smukt resultat ved maling af døre og vinduer

Vi sørger for professionel maling af døre og vinduer hos dig til en god pris. Trænger vinduerne til træbeskyttelse eller maling, så har vi erfaringen, der sikrer, at resultatet bliver smukt og stilfuldt hver gang. Du kan derfor med fordel lade vores maler løse opgaven hos dig.

Vi maler både indvendige og udvendige karme, så boligens udseende bliver piftet op hele vejen rundt. Vi anvender altid Flügger-maling, som er kvalitetsmaling, der sikrer et godt resultat. Har du brug for kompetent vejledning, kan du altid få det her hos os.

Har du spørgsmål til maling af vinduer og døre?

RPN Malerfirma får dit hus til at stråle. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål til maling af vinduer eller maling af døre.

Du kan kontakte os på telefon 60 83 41 28 eller på mail rudolfn747@gmail.com, så vender vi straks tilbage.