Facaderenovering

Gode og alsidige kompetencer inde for facaderenovering

Drømmer du om at få foretaget en renovering af facade? Så kan du med fordel kontakte RPN Malerfirma.
Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for facaderenovering. Vi løser primært opgaver for kunder i Ikast, Silkeborg, Herning og omegn.

Vi udfører facadereparationer og pudsning af facade, vi rådgiver om valg af farver og står for forundersøgelser af facaden, inden vi påbegynder kalkning eller maling.

Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Vi har specialiseret os i alle typer opgaver på husets facade. Det betyder, at du får en kompetent samarbejdspartner, hvis du vælger os.

Hvad koster facaderenovering?

Vores priser på facaderenovering varierer fra opgave til opgave. Det afhænger nemlig af opgavens type, omfang samt materialevalget. Du kan dog være sikker på, at vi altid giver dig en skarp pris, uanset om vi skal foretage maling eller vandskuring af hus.

De fleste bygninger har elementer i facaden, der gør, at hele facaden ikke bør have samme farve. Det kan være murede detaljer, der skal males i kontrastfarver eller udvendigt træværk, der kan give et elegant farvespil i facaden. Et vellykket farvevalg understreger husets form, udtryk og karakter.

Tag os derfor med på råd fra starten, så du er sikker på, at alle elementer tænkes med.

Hør mere om dine muligheder

​Ring til os på telefon 60 83 41 28 for at få et besøg, så vi kan danne os et ordentligt indtryk af din facaderenovering. Du kan også skrive til mail rudolfn747@gmail.com, så vender vi straks tilbage

Før og efter billeder